Kantiga naglar

Hittade de här filmerna på YouTube och jag vart helt såld. Mycket mer behändigt än stilett-naglarna dessutom, och mer elegant! Och han får det att se så enkelt ut! Manliga nagelteknologer precis som manliga makeupartister är härligt att titta på. Män som gör kvinnligt, och gör det galant!


Lördag

Godmorgon!

Måste få visa de fantastiska blommorna jag fick av min BMF Johannes! Aldrig sett nåt liknande, buketten är format som en solfjäder, med pinnar, nålar, små äpplen. Wow! Häftigaste jag sett! tack älskade du!

Nu ska jag äta lite och strax bege mig till salongen. Vi har drop in i dag, så det ska bli spännande att se om folk har fått nys om detta!

Undrar om jag får några drop in idag!? Gjorde ett återbesök igår på en tjej som hade permanent fransk i gele. Tog ganska precis 3 timmar, vilket är helt okej i mina ögon.


Tredje dagen på salongen


Nu har jag varit på salongen i tre dagar och jag trivs verkligen! det blir långa dagar, jag börjar kl 9 och kommer inte hem förrän 19 eller som idag 19.30. men på nått sätt gör det ändå inget!

Idag hade jag tre nagelkunden två nya kunder som fick varsin Spa manikyr och en återkommande kund som kom för att fylla i gele.

dessuton fick jag bud med blommor idag från fina Johanna Eriksson! hur hon lyckades köpa just liljor och inte vilka som helst utan de liljor jag valde att ha på Inges begravning gjorde mig extra rörd! Fantastiskt vackra blommor och fina ord på kortet. Det roliga var också att hon komin i salongen när jag står och sätter dom i vas, så jag vart minst sagt rörd men glad!



Nu är jag såklart så trött att jag nästan somnar här och nu. Så jag säger godnatt och lovar vara flitig med kameran!



RSS 2.0